Ben jij ontevreden met de vorm van je kin? Als je ontevreden bent met je kin dan kan je hierdoor flink onzeker worden. Een vervelend gevoel dat invloed kan hebben op hoe jij in je vel zit. Daarbij geldt dat de oplossingen voor de hand liggen. Denk hierbij aan een gezonde levensstijl, waardoor jouw lichaam fitter en gezonder wordt. Soms kan een afwijkende kin echter in de genen zitten, waardoor een ingreep noodzakelijk is om een gewenst effect te behalen. Kies dus vooral voor kin fillers bij ontevredenheid over de kin, hiermee breng jij de gezichtscontouren meer in balans. 

Uitleg over fillers

Laat je alleen altijd adviseren door een huisarts of onafhankelijk expert, zodat je weet of de behandeling met fillers daadwerkelijk de beste optie vormt voor jouw probleem. Laat je informeren door Betan Clinics voor persoonlijk advies op maat. Een filler is namelijk een vulmiddel bestaande uit water en hyaluronzuur. Het is een natuurlijk middel waardoor de rimpels onder de huid minder zichtbaar worden. De behandeling heeft vaak een significant effect als gevolg en leidt tot een jonge uitstraling. Een behandeling kan de kin groter maken of de kin juist naar voren halen. Gelukkig is er sprake van een afbrekend effect, waardoor de behandeling niet permanent is. Een ongewenst resultaat is hierdoor niet blijvend op je gezicht.

Pijnloze behandeling

De behandeling met een filler is bijna pijnloos, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken op het moment van de behandeling. Een expert zal jou geruststellen en door het proces heen begeleiden. Zo weet je voortdurend wat er gebeurd en op welke manier de behandeling plaats gaat vinden. Verder helpt het om goed voorbereid te zijn. Lees voorafgaand aan de behandeling alle instructies door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een behandeling heeft vaak snelle resultaten als gevolg, hetgeen te achterhalen is op foto’s na afloop van de behandeling. 

Injecteren van fillers in de kin

Een filler wordt geïnjecteerd op een zorgvuldige manier. Van tevoren moet je permissie verlenen aan de uitvoerder van de behandeling over de hoeveelheid die gebruikt gaat worden. Door de filler krijg je een liftend effect van de kin, waardoor de kin beter op je gezicht komt te staan. De duur van de behandeling ligt tussen de 15 en 30 minuten en verloopt meestal zonder nare bijwerkingen. In het ergste geval heb je te maken met blauwe plekken of een rode huid.

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.