Ben je toe aan een goede en gezonde lunch? Dan zijn er tegenwoordig allerlei mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om online een lunch te bestellen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon tijdens het wachten op het opengaan van de gate een lunch bestellen op Maastricht Airport. Wel is het handig, dat wanneer je kiest voor het bestellen van je lunch online, je rekening houdt met een aantal zaken. Om je een idee te geven wat belangrijk is, hebben we een aantal van deze zaken voor je op een rijtje gezet.

Bestel op tijd

Gezien het hele land, met uiteraard enkele uitzonderingen daargelaten vaak gaat lunchen rond de klok van 12.00 tot 13.00, is het raadzaam om vroegtijdig je lunch te bestellen. Vooral wanneer je dit online doet, is het ideaal dat je via de website van Lunch.nl niet alleen je bestelling gemakkelijk kunt doorgeven, maar ook de gewenste tijd van bezorging. Je zult zien, dat wanneer jij op tijd besteld en dat is vaak voor 09.00 uur, dat je lunch op het door jou gewenste tijdstip probleemloos zal kunnen worden bezorgd.

Maak één persoon verantwoordelijk

Bestellen jullie met je collega’s wekelijks een heerlijke gezonde lunch? Dan is het goed om wekelijks een vast persoon aan te wijzen die hiervoor verantwoordelijk is. Wat je dan namelijk ziet, is dat het geen discussie meer is wie er besteld. Dit hoeft uiteraard niet wekelijks dezelfde te zijn, maar een schema zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is zal al enorm helpen. Op deze manier hoef je niet eerst te overleggen wie de bestelling deze week voor zijn of haar rekening neemt en kun je direct doorgeven wat jij graag tijdens de lunch wilt hebben. Het is immers zonder dat je door een flinke discussie uiteindelijk je lunch misloopt of zelf moet ophalen.Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.