Wat betekent het om je stijl te “upgraden”? Het vereist geen enorme kledingkast, of geld lenen en zelfs geen drastische veranderingen. Als het gaat om stijltips voor mannen, komen grote dingen in kleine pakketten. Jij kunt jouw stijl naar een hoger niveau tillen door bijvoorbeeld informatie online te zoeken op sites zoals mannencenter.nl en verschillende anderen. Een goede manier om te beginnen is door je kast op te ruimen en het onnodige weg te gooien. Maar daarmee bedoel ik kleding die misschien overbelast of versleten is, overal gaten of scheuren heeft, misschien zijn originele kleur heeft verloren of onwasbare vlekken heeft. Dit helpt je de goede dingen in je kast te identificeren om mee te werken. En welke soorten kleding je misschien mist. Wat betreft de fatsoenlijk uitziende kleding die je nauwelijks gebruikt: stop ze in een doos en schrijf de huidige datum erop. Het idee achter die doos is om alles wat er een jaar na de gemarkeerde datum in blijft zitten, te doneren. Dus niets zal voor altijd als “rommel” in je kast blijven.

Het gebruiken van accessoires

We weten dat accessoires een outfit goed aanvullen en laten zien dat je de tijd hebt genomen om de outfit er goed uit te laten zien en dat je niet zomaar de eerste kledingstukken hebt aangetrokken die je zag. Een geweldig accessoire dat je relatie met de tijd kan laten zien, is een klassiek herenhorloge. Het laat zien dat je een man bent die waarde hecht aan tijd en de kleine details. Als je misschien een horloge wilt dat jouw stijl naar een hoger niveau kan tillen, zijn er tal van goedkope horloge bedrijven die gedurfde uurwerken met strakke ontwerpen aanbieden voor een fractie van de prijs van designer namen. Het horloge dat je draagt, stuurt een bericht uit. Deze stijlvolle en betaalbare horloges kunnen de boodschap uitstralen dat ze gedurfd en verfijnd zijn. Daarnaast kan je ook heel veel leren door bijvoorbeeld Filmpjes op joetjoep te bekijken om meer te leren over welke accessoires het beste bij jou passen. 

Accessoires goed en lang onderhouden

Tenslotte moet je ervoor zorgen dat al je accessoires netjes en in een goede staat zijn. Neem de tijd om de perfecte periode te kiezen om al je benodigdheden door te nemen en te kijken of ze vernieuwing nodig hebben. Zijn de tassen die je gebruikt nog in goede staat of heb je nieuwe nodig? Heb je klassieke riemen die je kunt gebruiken bij jeans en pakken? Als je dat niet doet, bekijk dan hier online selecties van verschillende sites met merken van goede kwaliteit. Terwijl je bezig bent daarmee kan je ook ander informatie vinden omtrent het veranderen van jouw “style”. Misschien is het wel tijd voor een nieuw hemd of zelfs een nieuw haarstijl. Inspiratie kan makkelijk gevonden worden door naar een styliste in de buurt te zoeken. Gewoon online zoeken naar Mannen kapsels nu en je zult vast verschillende resultaten vinden. En tot slot, is jouw portemonnee schoon en geordend en voldoet deze aan uw behoeften? Denk aan alle accessoires die je dagelijks of maandelijks gebruikt en vervang alles wat kapot of versleten is.

Over de auteur

Gerelateerde berichten