Botox? Dat is toch alleen weggelegd voor de rijke mannen en vrouwen die iets aan hun gezicht willen laten doen? Deze bewering is deels waar. Botox is de werknaam van botuline toxine, een natuurlijk eiwit dat ervoor zorgt dat de spieren ontspannen. Botox wordt ook door de specialist in botox Den Haag zowel cosmetisch als medisch toegepast. Botox is echter vooral bekend vanwege de werking tegen rimpels. Vanuit medisch perspectief kan botox ingezet worden om tandenknarsen tegen te gaan, mensen met migraine te helpen en mensen van overmatig zweten af te helpen.

Botox Den Haag kan je alles vertellen over de werking van het natuurlijke eiwit

Botox Den Haag kan je alles over botox en de werking vertellen. Belangrijk, want je wilt wel weten wat er in je lichaam geïnjecteerd wordt immers. Botox is een natuurlijk eiwit, geproduceerd door bepaalde lichaamsbacteriën. Kenmerk van botox is dat het de spieren verlamt, omdat het de werking van de zenuwen uitschakelt. Spieren verslappen, rimpels worden gladgestreken. Het moet wel gezegd worden dat de spieren zich na enige tijd herstellen. Botox heeft namelijk een tijdelijke werking.

Giftige stof is sterk verdund

Botox is een giftige stof. Door het echter sterk te verdunnen, kan het gewoon op veilige wijze toegepast worden. Zoals gesteld wordt botox zowel cosmetisch als medisch gebruikt. Het meest bekend is het natuurlijk van het verhelpen van rimpels in het gelaat. Bij Botox Den Haag kan met behulp van injecties met botox iets gedaan worden aan de bekende fronsrimpels, de al even bekende kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Botox wordt ook bij Botox Den Haag in de lippen geïnjecteerd. Dit gebeurt bijvoorbeeld als sprake is van asymmetrische lippen, afhangende mondhoeken en een zogenaamde gummy smile. Vanuit medisch perspectief helpt botox tegen onder meer tandenknarsen.

Overeenkomst en verschillen met fillers

Ja. er is wel degelijk verschil tussen fillers en botox. Beide zijn injectables en beide worden veelal gebruikt vanuit een cosmetische inslag. Beide hebben bovendien een tijdelijke werking, waarbij je volgens Botox Den Haag rekening moet houden met een werking van tussen de 3 en de 5 maanden als je botox laat injecteren.

Behandeling is kort, resultaat snel zichtbaar

Bij Botox Den Haag kan men het natuurlijke eiwit op verschillende plaatsen in het lichaam injecteren. Dit kan zoals gesteld om uiteenlopende redenen en dat is niet leeftijdsafhankelijk maar vooral een persoonlijke kwestie. Voor jij je laat behandelen, worden er altijd foto’s gemaakt, soms zelfs 3D foto’s. Een behandeling duurt overigens maar kort en de resultaten zijn soms al na een dag goed zichtbaar. Ongeveer twee weken na de behandeling is er een controle en bekijkt de arts samen met jou of het resultaat is zoals dat de bedoeling was. Omdat botox tijdelijk werkt, zul je de behandeling als je tevreden bent met het resultaat moeten blijven herhalen. Je kunt dus meteen een vervolgafspraak maken bij Skinsurgerybotox.nl, om na enkele maanden de behandeling nogmaals uit te laten voeren. Want als je er eenmaal aan begint, dan zit je er wel min of meer aan vast.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.