Helaas blijft niet ieder huwelijk letterlijk ‘tot de dood ons scheidt’. Soms botert het gewoon niet meer zo goed tussen jullie twee en voelt uit elkaar gaan als de beste optie voor jou en je (voormalige) partner. Maar van elkaar scheiden houdt meer in dan alleen dat een van jullie een andere woning moet gaan zoeken. Er komt veel kijken bij een scheiding en deze zaken kunnen tot veel spanning zorgen, vooral aangezien jullie het liefst zo snel mogelijk alles gefikst hebben. Hulp is daarom altijd handig om niet alleen snel maar ook met zo min mogelijk gedoe alles te kunnen regelen.

 

De scheidingsbemiddelaar helpt bij een goede beëindiging van een relatie. Door een scheidingsbemiddelaar in de armen te nemen kan de scheiding volledig in goede banen geleid worden en hoef je niet bang te zijn dat je iets over het hoofd hebt gezien. De scheidingsbemiddelaar is een onpartijdige derde die ervoor kan zorgen dat alles waarmee je mee te maken kunt krijgen tijdens de scheiding goed wordt afgerond, zodat je dit hoofdstuk van je leven kunt afsluiten en door kunt gaan met de volgende stap in je leven.

 

Voor iedereen een passende afronding

Met een scheidingsbemiddelaar zorg je ervoor dat zowel jij als je ex-partner goed uit elkaar kunnen. De scheidingsbemiddelaar staat er klaar voor om jullie beide zo goed mogelijk uit de scheiding te helpen, waardoor geen van jullie je benadeeld hoeft te voelen. De scheidingsbemiddelaar is geen advocaat die tegen de advocaat van je ex op aan het vechten is. Eén bemiddelaar is genoeg voor jullie beide. Na de sessies met de scheidingsbemiddelaar kunnen beide partijen met een opgelucht hart verdergaan met hun leven.

 

Vooral wanneer je als een gezin uit elkaar gaat is het aan te raden een scheidingsbemiddelaar te kiezen. Je kinderen en andere directe naasten mogen zo min mogelijk schade oplopen van jullie scheiding en daarom is het handig om iemand te hebben die rationeel naar de zaken kan kijken zonder dat emoties een rol spelen. De scheidingsbemiddelaar is daarom de juiste specialist.

 

Kies voor de deskundige

Sta jij op het punt om te scheiden en wil je er zeker van zijn dat de volledige scheiding tot een goed einde wordt afgerond? Dan kun je terecht voor een consult met een professionele scheidingsbemiddelaar. Door contact op te nemen kunnen jullie samen in gesprek om te weten hoe jullie het beste de scheiding kunnen regelen. De scheidingsbemiddelaar kijkt per situatie wat het beste voor jullie uitkomt en zorgt ervoor dat alles tot een goede afsluiting wordt geregeld.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.