Twijfel jij er al een tijdje over om een onderooglidcorrectie te laten doen? Dat is niet voor niets. Om die reden ben je vast uitgekomen op dit artikel. Het is zeker goed om je eerst in te lezen voordat je naar een kliniek toegaat. Het is namelijk wel een operatie rondom je ogen. Dan wil je vooraf natuurlijk alle informatie hebben en zeker weten dat je in goede handen bent. Hier vind je alle informatie over een onderooglidcorrectie die je er weer beter uit laat zien.

Waarom een onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie is bedoeld om de overtollige huid onder de ogen weg te halen. De meeste mensen die dit laten doen hebben echt al van alles geprobeerd. Crèmes of fillers in de traangootjes helpen niet meer. Vaak zijn het kleine zakjes onder de ogen die je zonder operatie niet meer wegkrijgt. De permanente wallen zorgen voor een vermoeid uiterlijk.

Hoe vind je de beste arts of kliniek?

Er zijn nu veel klinieken die je kunnen helpen met grotere of kleine cosmetische ingrepen. Doordat het vak plastische chirurgie is ontwikkeld zijn er zelfs artsen die zo hun specialisaties hebben. Hetzelfde geldt voor onderooglidcorrectie. Kies dus voor een specialist als je er zeker van wil zijn dat je in goede handen bent. Zo’n arts heeft het al heel vaak gedaan en heeft dus veel ervaring in datgene wat jij nodig hebt.

Wat gebeurt er tijdens de ingreep?

Bij de onderooglidcorrectie wordt er een klein stukje overtollig huid weggehaald. De twee overgebleven stukjes huid worden weer aan elkaar gehecht. Verstrakking van dit gebied is nu het gevolg. De incisie is vaak vlakbij de oogrand zodat je het lijntje van de snede niet goed ziet. Het enige wat je nog ziet na de operatie zijn de hechtsteken en wat blauwe plekken. Na een tijdje trekken die weer weg.

Nazorg na een onderooglidcorrectie

Enige tijd na de operatie kom je weer terug bij de arts om de hechtingen te laten verwijderen. Als het goed is zijn de zwellingen en beurse plekken al een stuk minder. Als de hechtingen eruit zijn ziet de arts goed wat het resultaat is. Veel mensen maken zich hier druk om maar als je naar een specialist bent geweest is dit helemaal niet nodig. Na 6 – 8 weken kom je nog een keer terug zodat de arts het volledige resultaat kan zien. De wonden van de ooglidcorrectie zijn nu helemaal hersteld.

Welk resultaat mag je verwachten?

Een veelgehoorde resultaat is dat mensen van zichzelf vinden dat ze er weer uitgeslapen uitzien. Het scheelt soms wel 10 jaar in hun gezicht. Hoe fijn is dat? Hoewel het even sparen is en er veel nervositeit bij komt kijken, is het voor de meesten wel de investering waard. Het gevolg is dat mensen weer zelfvertrouwen krijgen en daardoor weer meer naar buiten treden. Het is zo zonde dat je door je uiterlijk geen contact durft te maken met anderen. Twijfel je nog over een onderooglidcorrectie? Je kan altijd langs bij een kliniek voor een vrijblijvende intake.

Over de auteur

Hi, ik ben Lotte van Happylifemagazine.nl. Ik probeer altijd happy te blijven. En ik schrijf artikelen om jou te helpen een gelukkig leven te leiden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.