Er worden dagelijks ontzettend veel fashion gerelateerde blogartikelen gepubliceerd. Het is een van de favoriete onderwerpen van bloggers en vloggers van nu. Allemaal denken ze te weten wat de nieuwste trends zijn (of gaan worden), hoe mannen én vrouwen zich graag willen kleden, wat de beste merken zijn en bij welke winkels je deze kleding moet kopen. Hartstikke leuk en waarschijnlijk weet het gros van deze bloggers ook nog eens waar ze het over hebben. Maar wat moet een man zonder ervaring in het lezen van modeblogs en -vlogs met deze hippe informatie? De man die gewoon een lekker alledaags, multifunctioneel en comfortabel broekje op zijn billen wil hangen?

Voor díe man is er dit blog. Als hij hem leest, tenminste.

Comfortabel

Een fijn broekie is altijd een lekker comfortabel modelletje. Niet te strak om de benen, fijn stofje en flexibel in de kniebuiging. Mannen moeten zich er lekker in voelen en zich er voorál niet aan hoeven storen.  Dan is het al snel goed. Alhoewel, dat zijn eigenlijk al drie criteria waar de broek aan moet voldoen. Snel goed is het dus stiekem helemaal niet.

Grote zakken

Mannen zijn geneigd hun hele hebben en houwen in hun broekzakken te proppen. Een tas meenemen is namelijk maar onhandig. Een goede broek met een paar diepe zakken is simpelweg veel makkelijker. Telefoon, portemonnee, sleutels, pakje kauwgum of mintjes en winkelbonnetjes van een paar weken geleden moeten wel ergens opgeborgen worden. En tegenwoordig mag wat ruimte voor een mondkapje ook niet ontbreken. Waar laat je dat anders?

Sale!

Het vooroordeel dat alleen vrouwen gek zijn op uitverkopen is natuurlijk niet helemaal waar. Stiekem zijn mannen er ook dol op, al laten ze dat liever niet merken. Een broek uit de uitverkoop is ook goed genoeg. Sterker nog; graag zelfs! Dat scheelt namelijk een hoop geld wat beter ergens anders aan besteed kan worden. Een Hugo Boss sale is gewoon interessant voor iedere volwassen man. Een comfortabel kwaliteitsbroekje koop je nou eenmaal het liefst in de sale.

Degelijk merk

De laatste misvatting is dat volwassenmannen niets geven om merkkleding. Indirect doen ze dat namelijk zeker wel. Degelijke merken staan namelijk voor kwaliteit, en kwaliteit is een belangrijke eigenschap. We noemden net al even Hugo Boss, maar er zijn meer favoriete herenmerken. Hugo Boss, Pierre Cardin en Meyer broeken zijn maar een kleine greep uit een mans favoriete merken.

Over de auteur

Hi, ik ben Lotte van Happylifemagazine.nl. Ik probeer altijd happy te blijven. En ik schrijf artikelen om jou te helpen een gelukkig leven te leiden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.