Een weekendje weg is altijd leuk, of je nou met je partner voor valentijn een weekendje weg gaat of dat je met je vrienden een leuk mannenweekendje gaat houden. Of je nou een 20-jarige student bent of 35-jarige man met een gezin, een mannenweekendje is altijd super leuk en we raden aan om er jaarlijks eentje te organiseren. Is er toevallig iemand jarig binnenkort? Een mannenweekend is ook nog eens het heel leuk verjaardagscadeau voor een man. Maar wat voor weekend moet je dan gaan houden, in dit artikel lees je een paar leuke ideeën.

Een voetbalweekend

Dit is natuurlijk een ontzettend populaire optie voor een mannenweekend, veel kiezen ervoor om een mooie buitenlandse voetbalreis te gaan houden. Duitsland, Spanje, Italië en Engeland zijn de populairste landen waar mensen kiezen om naartoe te gaan. Engeland is echter toch echt de populairste, dit komt door het grote aantal aan topclubs die ze daar hebben. Want zeg nou zelf, je gaat toch liever naar een topclub in een groot stadion om de beste spelers aan het werk te zien dan naar een klein clubje? Het uitgaan in Engeland is verder ook leuk, in elke stad heb je veel oude authentieke pubs waar je een echte “pint of lager” kunt drinken. Ga je ook voor het lekkere weer? Kies dan bijvoorbeeld voor een weekendje Barcelona.

Een sportief weekend

Je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor een mannenweekend vol sportieve activiteiten! Denk maar eens aan een weekendje naar de sneeuw om lekker te gaan skiën en daarna de après ski in te duiken. Of misschien is een weekendje naar de Algarve of de Alpen om een aantal mooie mountainbike parcours af te leggen ook iets wat velen van de vriendengroep leuk vinden.

Een feestweekend naar Oost-Europa

Hebben je vrienden en jij zin om weer eens lekker ouderwetse uit de plaat te gaan en te gaan feesten? Dan is een feestweekend naar Oost-Europa ook een leuke optie. De prijzen in Oost-Europa zijn namelijk beduidend lager dan in West-Europa en je hebt in alle staden veel leuke discotheken en clubs. Je koopt toch liever een halve liter bier voor €0,80 dan voor €5,00?

Over de auteur

Hi, ik ben Lotte van Happylifemagazine.nl. Ik probeer altijd happy te blijven. En ik schrijf artikelen om jou te helpen een gelukkig leven te leiden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.