Ben jij nog op zoek naar een leuk en creatief cadeau om weg te geven tijdens een speciale gelegenheid? Zoek dan niet verder! Bedruk zelf een tegeltje met een spreuk, quote, gezegde of foto en verstuur deze naar je beste vriend(in) of een dierbaar familielid. Je kunt er zeker van zijn dat dit creatieve cadeau in de smaak zal vallen. Hieronder de mogelijkheden om een tegeltje te bedrukken met een foto. 

Wanneer?

Een foto tegeltje bedrukken kan altijd. Wil je je vader, moeder, broer of zus graag in het zonnetje zetten? Of zijn je opa en oma 50 jaar getrouwd? Ook voor Valentijnsdag of zomaar voor je beste vriend of vriendin is dit een heel erg leuk cadeau om weg te geven. Vervolgens kan de ontvanger het tegeltje neerzetten of ophangen aan de muur. 

Hoe te maken?

Een tegeltje met foto is eenvoudig online te maken. Naast dat je een tegeltje volledig zelf kunt ontwerpen, is er in de online software ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een bestaand design om je foto daarin te verwerken of tekst toe te voegen. De software helpt je stap voor stap om een mooi tegeltje te ontwerpen. Wil je het tegeltje wel zelf geheel ontwerpen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kaders, achtergrondkleuren, motiefjes, illustraties, lettertypes en tekstgroottes. Als het tegeltje ontworpen is en volledig naar wens, kan deze besteld worden en zal het tegeltje verstuurd worden naar het adres wat jij hebt opgegeven. Wil je het tegeltje graag zelf aan de ontvanger geven? Laat het dan uiteraard naar je eigen adres sturen. Wil je graag een collage maken voor een speciale gelegenheid en deze weggeven? Dat is ook een optie. Ontwerp dan meerdere tegeltjes, zodat deze vervolgens één geheel kunnen vormen als ze naast elkaar ophangt. 

Zakelijk cadeau

Wil je een tegeltje ontwerpen en weggeven als relatiegeschenk, sint- of kerstcadeau of gewoon als bedankje richting medewerkers? Ook dat is mogelijk in grotere oplage. Je ontwerpt het tegeltje en vervolgens laat je deze in grotere oplage drukken en leveren op één adres. Geef op voorhand aan dat je graag een grote order wilt plaatsen, zodat bijvoorbeeld de Tegeltjesfabriek je daar stap voor stap mee kan helpen.