Als een penis stijf is noemt men dit een erectie. Bij een erectiestoornis is het zo dat er problemen plaatsvinden bij het krijgen van een erectie. Er zijn een hoop mogelijke redenen waardoor je last kunt hebben van een erectiestoornis. Indien je last hebt van een erectiestoornis, wordt er aangeraden om een huisarts op de hoogte te brengen van je probleem. De huisarts zal samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak en vervolgens naar een gepaste oplossing.

Redenen waardoor je last kunt hebben van een erectiestoornis

Er zijn een hoop redenen waardoor je last kunt hebben van een erectiestoornis. Indien je sinds kort last hebt van een erectiestoornis kan het zijn dat je er iets aan kunt doen. Dit kun je eerst proberen voordat je naar de huisarts stapt. Wat je kunt doen om de erectiestoornis tegen te gaan, is stoppen met roken en gezonder te leven qua voeding en ritme.

Oplossingen voor een erectiestoornis

Op het moment dat je de oorzaak van je erectiestoornis weet zijn er een aantal mogelijkheden om dit probleem te verhelpen. Als eerste kun je erectiepillen proberen. Het is wel belangrijk om eerst een bezoek aan je huisarts te plegen. Erectiepillen kunnen in sommige gevallen erg gevaarlijk zijn. Op het moment dat je hartproblemen hebt of andere medicijnen gebruikt, is dit noodzakelijk om te doen. Vroeger moest je dit altijd in de apotheek of winkel kopen. Gelukkig kun je tegenwoordig ook Libido forte online bestellen. Op deze manier is het mogelijk om naast je huisarts niemand op de hoogte te stellen van jouw probleem. Een andere mogelijke oplossingen voor een erectiestoornis is wat gemakkelijker. Goede rust en voorspel kan namelijk ook al voor wonderen zorgen. Ook kun je het libido vrouw verhogen, hierdoor maakt zij jou eerder opgewonden. Daarnaast kun je proberen om een penisring of een penis-vacuüm pomp te gebruiken.

Over de auteur

Hi, ik ben Lotte van Happylifemagazine.nl. Ik probeer altijd happy te blijven. En ik schrijf artikelen om jou te helpen een gelukkig leven te leiden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.