Wist je dat je meer zelfvertrouwen kunt krijgen door het dragen van de juiste outfit? Veel vrouwen denken namelijk dat een goede outfit ervoor zorgt dat andere mensen jou aantrekkelijker vinden, maar dat is niet het enige. Door het dragen van kleding die bij jou past voel jij je ontspannen en daardoor kom je zelfverzekerd over en het is juist dat zelfverzekerde wat mannen aantrekt. Maar hoe zorg je ervoor dat je kleding draagt waar jij je zelfverzekerd in voelt? We leggen het je graag uit.

Staar je niet blind op de maat

De allerbelangrijkste tip is om precies te weten wat het beste bij jouw figuur past. Leg de aandacht op de pluspunten, waardoor de punten waar je minder blij mee bent kunt verbergen. Het is belangrijk dat de kleding past bij jouw lichaamsbouw en staar je daarom niet blind op de maat in het label. Dit is maar een getal en bij elk merk valt elke maat weer anders. Als je je blijft vasthouden aan het feit dat je maat 40 hebt en nu van een bepaald item maat 42 hebt, koop dan ook gewoon die maat 42. Te krappe of strakke kleding laat jou voller lijken en dat is juist wat je niet wilt. Ditzelfde geldt ook voor te grote kleding. Hele wijde kleding laat jou ook juist voller lijken dan je eigenlijk bent.

Daar kleuren die bij jou passen

Het is ook belangrijk om kleuren te dragen die bij jou passen. Een kleur die jou niet staat maakt je flets. Daardoor zie je er vermoeid uit en zal het zelfvertrouwen absoluut niet stijgen. Weet je niet precies welke kleur bij jou past? Ga dan eens naar een kledingwinkel en pas verschillende kleuren. Vraag aan de verkoper advies over welke kleuren jou het meeste laten stralen.

In welke outfits voel jij je nu zelfverzekerd?

Je hebt vast wel een outfit waarvan je denkt; “Yes girl, je mag er wezen.”. Dit zijn de outfits die jouw zelfvertrouwen zeker een boost geven. Misschien is dat wel dat leuke rokje die je laatst naar een feestje aan had met daaronder die stoere veterboots. Of misschien had je vorige week naar een spannende afspraak een jurkje in waar jij dat gesprek in gerockt hebt? Kijk in welke outfits jij je goed voelt en probeer deze stijl aan te houden in jouw garderobe.

Succes!

We wensen jou veel succes bij het creëren van de juiste look om jouw zelfvertrouwen een boost te geven en hopen dat je iets gehad hebt aan de tips in dit artikel.

Over de auteur

Hi, ik ben Lotte van Happylifemagazine.nl. Ik probeer altijd happy te blijven. En ik schrijf artikelen om jou te helpen een gelukkig leven te leiden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.