Als je zoekt naar een partner die leuke kerstpakketten aanbiedt? Dan zoek je naar Makro kerstpakketten. Als geen ander is Makro in staat de leukste kerstpakketten aan te bieden. En neem er maar even de tijd voor, want het aantal pakketten dat Makro aanbiedt, is indrukwekkend groot. Een Makro kerstpakket valt altijd mee en nooit tegen.

Makro kerstpakketten zijn altijd bijzondere pakketten

Mannen, vrouwen, met bier, XL, met wijn, voor thuis, traditioneel, familie en vrienden. Het zijn zomaar wat rubrieken waarin de Makro kerstpakketten onderverdeeld zijn. Zo kun je als werkgever echt die pakketten bieden die bij jouw medewerkers passen. Populaire pakketten zijn de Magic Moments’, de ‘Stoere Versnapering’ en het ‘Lekker Koken’ pakket. Makro kerstpakketten vallen niet alleen op door de inhoud, maar zeker ook door de prijs. Laten we het zo zeggen, de geboden prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend te noemen. Je hebt al pakketten bij Makro tot twintig euro, je kunt ze ook bestellen vanaf een prijs van zestig euro per pakket.

Als beloning voor een jaar lang hard werken

Ooit begonnen boeren hun landarbeiders te belonen voor een jaar hard werken met etenswaren van het land. De grote baas kwam ze voor de feestdagen zelf brengen. Daarmee werd de basis gelegd voor wat nu het kerstpakket is. Toen en nu wordt een Makro kerstpakket bijzonder gewaardeerd. Het voelt voor het personeel ook echt als een blijk van waardering, en dat is het uiteindelijk ook.

Makro kerstpakketten met chocolade als centraal thema

Makro kerstpakketten heb je in tal van soorten en maten en in heel erg veel verschillende uitvoeringen. Voor mannen zijn er bijvoorbeeld de ‘Explore’ Makro kerstpakketten. In de grote doos vind je onder andere een weekendtas, een isoleerfles, borrelnoten, kaaspuntjes, knakworst en pepermunt. Een Makro kerstpakket kan een pakket met duurzaam als thema zijn, je kunt echter ook een ontspanningspakket kiezen, besluiten je medewerkers een BBQ kerstpakket aan te bieden en er zijn pakketten beschikbaar met chocolade als thema.

Kies uit maar liefst 800 verschillende kerstpakketten bij Kerstpakket Online!

Met een opblaasbare poef en een vuurkorf

Makro onderkent het belang van een kerstpakket en kijkt verder dan alleen naar een pakket van de werkgever voor de werknemer. Een Makro kerstpakket kan ook een pakket zijn dat je aan familie en vrienden geeft. In dat kader is de ‘All Natural’ een aanrader met led lichtjes, een opbergdoos, christmas cookies, appelsap, broodsticks, crackers en nog heel erg veel meer lekkernijen. Een van de vele Makro kerstpakketten die zeker genoemd moet worden is het pakket met de naam ‘Ontspanning’. De inhoud is uniek. Wat dacht je van een vuurkorf en rooster, een opblaasbare poef, een glazen lantaarn, een houten buitenkaars, theelichten en onder meer barbecue lucifers? Dan geef je toch echt iets bijzonder weg.

Wees op tijd

Ook bij Makro is het zaak tijdig aan de slag te gaan met het uitzoeken van de geschikte kerstpakketten voor je medewerkers. Makro heeft het ontzettend druk en het zou jammer zijn dat je te laat bent met het plaatsen van een bestelling. Daarmee zou jij jouw medewerkers toch echt ernstig tekort doen en dat moet je niet willen.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.