Een creditcard is een pas waar je mee kunt betalen. Het is een pinpas, maar een creditkaart kun je overal in de wereld gebruiken. Tegenwoordig zijn er ook pinpassen die je over de hele wereld kunt gebruiken, maar het hebben van een creditcard is alsnog handig. Het is namelijk zo dat je op sommige webshops wel met een creditcard, maar niet met een IDEAL pas kan betalen. Dit zijn bijna altijd buitenlandse webshops. Dit komt omdat ze niet over de hele wereld bekend zijn met IDEAL. De prijs van een creditcard kan erg variëren, dus een goedkope creditcard heeft meer beperkingen dan een dure creditcard.

Redenen waarom het handig is om een creditkaart in je bezit te hebben

De eerste reden waarom je een creditcard aan kunt schaffen is omdat er webshops zijn waar je met een creditcard moet betalen. Dit zijn vaak buitenlandse webshops waar betalen met IDEAL niet mogelijk is, hierom is een creditcard erg handig. Een andere reden waarom je met een creditcard beter een internetaankoop kunt doen is omdat je dan beter verzekerd bent. Bij een creditcard heb je vaak een aflevergarantie en een aankoopverzekering. Dit geld wel vanaf een bepaald Wanneer je op reis gaat is een creditcard ook ideaal want je kunt er overal mee betalen.

Zakelijk gebruik van een creditcard

Een creditcard is erg handig om zakelijk te gebruiken. Als ondernemer heb je met een creditcard veel makkelijker een overzicht van al je zakelijke uitgaven. Dit is helemaal handig als er werknemers zijn die betaal moeten worden. Je kunt de uitgaven maandelijks in een duidelijk overzicht weergeven, dit is erg handig voor de financiële administratie. Een andere handigheid van een creditcard is dat alle werknemers een creditcard kunnen krijgen die verbonden is aan de creditcard van de baas. De baas heeft dan de optie om geld op de rekening van de werknemers te zetten voor trips voor het bedrijf.

Over de auteur

Hi, ik ben Lotte van Happylifemagazine.nl. Ik probeer altijd happy te blijven. En ik schrijf artikelen om jou te helpen een gelukkig leven te leiden.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.