Ben jij voornemens om een gezellige middag met je vriendinnen te organiseren? Dan is een high tea natuurlijk een ontzettend leuke activiteit. Vooral wanneer jullie allemaal van zoetigheid en kletsen houden, is dit natuurlijk ontzettend gezellig om te doen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je een heerlijke high tea kunt organiseren? Vooral wanneer je met een flinke groep bent kan dit namelijk nog wel eens een uitdaging zijn. Om ervoor te zorgen dat dit geen enkel probleem is, hebben wij een aantal praktische tips voor je!

Prik op tijd een datum

Ga je met een flinke groep, dan is het aan te raden om minimaal 6 weken voor de tijd een datumprikker de deur uit te doen. Daarbij is het verstandig om de mensen niet teveel keuzes te geven, maar maximaal 3 tot 4 datums te kiezen. Door ver van te voren een datumprikker te versturen, heeft iedereen de tijd om vrij te regelen of oppas wanneer ze kinderen hebben. Mocht iemand dan echt niet kunnen, dan zal de reden vaak wel gegrond zijn.

De locatie

Nadat er een datum bekend is, is het belangrijk te kijken naar een geschikte locatie. Nu zal een high tea in Den Haag voor twee personen niet direct een uitdaging zijn, maar zijn jullie met een grotere groep, dan is het vaak noodzakelijk om ver van te voren te reserveren. Zorg er dus ook voor dat je direct nadat de datum bekend is, zorgt dat er een locatie wordt geregeld, zodat jullie zowel de datum als de locatie in je agenda kunnen zetten.

Speciale wensen

Hebben jullie een locaties voor een high tea gevonden en ook gereserveerd, dan is het ook goed om te inventariseren of er eventueel speciale dieet wensen zijn. Het is natuurlijk vervelend dat je er pas op de dag zelf achter komt dat iemand iets niet mag hebben en er geen mogelijkheid meer is om iets anders te regelen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten