Liefhebbers van bier kunnen bij floating Amsterdam kiezen voor de Prael rondvaart. Een luxe rondvaart, waarbij je kunt genieten van verschillende huisgebrouwen bieren. Bieren, die tijdens de rondvaart worden geserveerd naast de overheerlijke voeding en drank naar keuze. Aangenaam dus voor een bierfestijn in privésfeer op de boot. Deze rondvaarten met de Prael boot kunnen zowel in de avond als overdag. Bij de avondrondvaart kun je bij het bier ook kiezen voor snacks of kleine hapjes, zoals een hamburger of pizza, maar ook voor een luxe buffet of sushi. Een barbecue party op de Prael Boot is ook mogelijk. In feite bepaalt de bezoeker, bij het huren van een privé rondvaart op de Prael boot, zelf hoe deze rondvaart moet worden ingericht. Mooi toch!

 

Brouwerijcafé de Prael

Brouwerij cafe de Prael is gevestigd aan de Oudezijds Armsteeg 26 te Amsterdam en is een eetcafe met tapbier van eigen brouwerij en pubfood. De brouwerij is opgericht in 2001. Ze zijn opgericht met het doel om lokaal bier te brouwen en werkgelegenheid te creëren. Mens en bier staan centraal en is volgens de Prael een perfecte combinatie. Uniek bij de brouwerijcafé der Prael is dat ze niet alleen hun eigen gebrouwen bier verkopen, maar ook bieren van huurbrouwers. Hun ruime proeflokaal is niet alleen uitermate geschikt om het bier te proeven, te lunchen en te dineren, maar ook perfect voor bedrijfsfeesten, privé feesten en verjaardagen. Naast het bier wordt ook voeding, bereidt in hun eigen keuken, verkocht. En zoals zij het zelf verwoorden hebben ze: “Bij elk gerecht een passend bier”.

 

Strategische ligging 

Het unieke van Brouwerij cafe de Prael is dat het strategisch is gelegen, dus heel voordelig voor de Prael rondvaarten. Heel strategisch, daar de brouwerij/winkel van de Prael, vlakbij de steiger van de boten van floating Amsterdam te Oudezijds Voorburgwal 30a te Wallen is. Dus je kunt kiezen om het bier zelf te kopen bij de brouwerijcafé of gewoon de ticket kopen voor de rondvaart met de Prael boot. Je vertrekt dan met je gezelschap voor de onvergetelijke privé tocht door de Amsterdamse grachten, genietend van het heerlijk koude bier van Prael.

 

Floating Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 30a
1012 GD Amsterdam

https://www.floating-amsterdam.nl/

Over de auteur

Gerelateerde berichten