Een gezellige tijd samen met je vriendinnen beleef je door leuke spelletjes te spelen met elkaar. Zet je telefoon uit en besteed tijd aan elkaar door bordspelletjes te spelen, maar wat zijn nou eigenlijk de leukste spellen van het moment om te doen met je vriendinnen? Ga door met lezen voor een opsomming van de allerleukste spellen die je samen met je vriendinnen kunt spelen.

 

30 Seconds bordspel

Je kunt samen met je vriendinnen het populair bordspel 30 seconds spelen. Het bordspel 30 seconds is geschikt voor zowel jong als oud en vanaf de leeftijd van 12 jaar te spelen. Er kunnen 3 tot 24 vriendinnen meespelen. Tijdens dit spel moet je samen met andere teamleden binnen 30 seconden een aantal begrippen omschrijven.

 

Monopoly

Wie kent het wereldwijd bekend spel Monopoly niet? Je kunt samen met je vriendinnen genieten van een gezellige tijd door te onderhandelen met elkaar om vastgoed te kopen en verkopen. Monopoly is geschikt voor personen vanaf 8 jaar en te spelen met 2 tot maximaal 8 personen.

 

Shit happens

Het kaartspel Shit happens brengt gezellige momenten met zich mee aangezien je te maken krijgt met verschillende ongewenste situaties die je van 1 tot en met 100 moet proberen te rangschikken.

 

Rummikub

Rummikub is een spel waarbij je samen met meerdere meiden setjes woorden moet maken totdat er geen letters meer over zijn en de speler gewonnen heeft. Dit spel is ideaal voor zowel jongeren als volwassenen.

 

Temptation Island bordspel

Het Temptation Island bordspel is een nieuw spel waarbij vriendinnen samen kunnen spelen om de ultieme relatietest te nemen als je samen op een onbewoond eiland zou zitten. Er wordt gekeken of je wel sexy, grappig en intelligent genoeg bent om elkaar te verleiden. Dit spel is net als bijvoorbeeld 30 seconds zeer populair.

 

Heb je een meidenavond op de planning staan en wil je een leuk spel meenemen? Er is een geschikt spel voor elke vriendinnenkring te vinden op KoningBordspel.nl. Of je met een klein groepje vriendinnen of een grote groep meiden gaat spelen, je bent verzekerd van een gezellige tijd.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.