Het samenstellen van de perfecte outfit kan soms lastig zijn. Welk shirt pas nou bij welke broek? En welke kleuren matchen of vloeken juist met elkaar? In deze blog kom je alles te weten over het samenstellen van een hippe outfit. 

Tip 1: kijk naar wat bij jóu past

Tegenwoordig is iedereen altijd alleen maar bezig met wat hoort en wat in de mode is. Maar niet alle moderne kledingstukken passen bij jouw figuur of bij jou als persoon. Dit terwijl andere kledingstukken, die misschien niet per se in de mode zijn, jouw figuur heel mooi uit laten komen. Je hoeft dus niet precies de outfits te dragen die in de mode zijn. Geef ze een persoonlijke tint en kijk daarbij vooral naar wat jij mooi vindt. Mocht je de outfits die in de mode zijn zelf heel mooi vinden en passen deze goed bij jouw figuur? Ga er dan voor en koop lekker hippe outfits. Begin direct met shoppen bij deze dameskleding webshop voor hippe outfits!

Tip 2: kies de juiste accessoires

Accessoires kunnen je hele outfit beïnvloeden. Kies deze daarom zorgvuldig uit. Kijk hierbij vooral naar de kleur en de grootte. Als jij een fel gekleurde outfit aan hebt, kun je beter voor wat neutralere accessoires gaan. Koop bijvoorbeeld een zwarte tas of pet, die kun je overal mee combineren. Ook riemen zijn erg in als accessoire. Onthoud ook: less is more. Draag niet tien verschillende kettingen tegelijk, maar houd het liever bij één of twee. Houd deze tevens een beetje in dezelfde kleuren categorie. In de collectie van Vera Jo vind je trendy dameskleding en leuke bijpassende accessoires.

Tip 3: niet te bloot

Zeker tijdens de warme zomerdagen kan het erg verleidelijk zijn om zo weinig mogelijk kleding aan te hebben. Dit kan op het strand of in je tuin, maar ga hier niet mee naar je werk. Het is niet dat je helemaal niks van jezelf mag laten zien, maar houd je in. Als je bijvoorbeeld een bloot decolleté hebt, zorg er dan wel voor dat je andere lichaamsdelen wat meer bedekt. Match een diep decolleté bijvoorbeeld niet met een naveltruitje of een kort rokje.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.