Valentijn wordt door veel mensen gezien als een van de meest commerciële dagen in het jaar. Een heleboel mensen willen er niks mee te maken hebben. Toch is het een dag die voor verliefde stelletjes of stille liefdes als iets prachtigs ervaren wordt. Tijdens Valentijn benadruk je de liefde met een cadeautje of een leuke verrassing. De stille liefdes worden uitgedrukt via bijvoorbeeld liefdesbrieven. In dit artikel zal er vooral gefocust worden op de mensen die van Valentijn houden, maar wie weet ook wel de brompotten onder ons die toch wel nieuwsgierig zijn naar deze liefdevolle dag.

 

Om ervoor te zorgen dat jij een onvergetelijke Valentijn bezorgd aan jouw wederhelft of jouw stille liefde, hebben we hier een aantal do’s en dont’s om deze dag vlekkeloos te laten verlopen.

Dont’s

 

  1. Met lege handen staan

‘Dit jaar doen we niet aan Valentijn’. Dit is iets wat veel stelletjes elk jaar weer tegen elkaar zeggen. Jullie zeggen beide geen zin te hebben in het commerciële gebeuren rondom Valentijn. Maar heel diep van binnen vinden jullie het eigenlijk hartstikke leuk. Op de dag zelf kunnen dan vervelende en ongemakkelijke situaties ontstaan. Zo kan het zo zijn dat jouw partner, ondanks dat hij/zij had gezegd niets te doen, toch met een cadeautje komt aanzetten. Jij staat met lege handen en er ontstaat een vervelend gevoel bij je…

 

Zorg er daarom altijd voor dat je een cadeautje of verrassing paraat hebt staan voor Valentijn. Mooie droogboeketten  of een heerlijk doosje chocolade doen het altijd goed. Jouw wederhelft zal het op prijs stellen dat je aan ze hebt gedacht!

 

  1. Te overdreven

Valentijn gaat erom dat je aan iemand denkt. Een kleinigheidje is dus al voldoende. Natuurlijk is het leuk om op zijn tijd een enorme verrassing klaar te hebben staan voor jouw geliefde, maar dit soort momenten moeten speciaal blijven. Doe dit dus niet elk jaar, want dan is het geen verrassing meer!

 

Do’s

 

  1. Denk aan elkaar!

Door interesse te tonen en moeite te doen laat je zien dat je om iemand geeft. Dit is erg waardevol in eigenlijk alle relaties. Een kleine gift of een lief woordje doet wonderen.

 

 

  1. Persoonlijk

Sieraden of een luchtje zijn van die standaard cadeau’s die koppels aan elkaar geven op Valtentijn. Wil jij je een keer onderscheiden? Zorg er dan voor dat jee persoonlijk cadeau voor jouw geliefde koopt of helemaal zelf maakt.. Denk bijvoorbeeld aan een leuke ingelijste foto van jullie samen, een samengesteld boeket van zijn/haar favoriete droogbloemen op Flowerfeast.com of een knuffelbeer met de naam van jouw geliefde. Het hoeft allemaal niet te ingewikkeld. Je zou zelfs het lievelingsgerecht voor hem/haar kunnen koken.

 

 

Met deze Do’s en Dont’s hoop ik dat jullie genoeg zijn geinformeerd. Als laatste geef ik nog een tip die misschien wel de belangrijkste is van allemaal: ¨Blijf jezelf!¨

 

Door dicht bij jezelf te staan en te doen waar jij achter staat, kan het bijna niet fout gaan.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.