Dé badmode trends van 2021 zijn weer bekend. Het zal je niet verbazen maar de bikini blijft de nummer 1 voor dames. Wel zijn de franjes en kwastjes weer helemaal terug van weggeweest. Deze fleuren de bikini helemaal op. Ook de nieuwkomer waarbij de bikini top op een schouder zit is weer helemaal hot!

Wat is de ideale bikini?

Bikini’s bestaan uit bikinitops en zwembroeken. Ze worden dan ook vooral gedragen tijdens het zwemmen in een zwembad of op het strand. Ook zou je met een mooie bikini lekker in de tuin kunnen zonnen. De ideale bikini zit comfortabel aan je lijf en heeft een prachtige uitstraling. Hierdoor ga jij je mentaal ook beter voelen en dat moet alle kleding met je doen.

Terug van weggeweest zijn de franjes aan de bikini. Deze zorgen ervoor dat je toch weer net iets anders hebt als je vriendinnen. In principe kun je dit jaar alle kleuren van de regenboog dragen. En ook de bloemenprints zijn weer helemaal hot deze zomer. De meest ideale kleur zit tussen lavendel en roze in. Dit zorgt voor een neutraal tintje maar is toch wel opvallend.

Welke kleuren en modellen zijn nieuw dit jaar?

Deze zomer is het toegestaan om alle kleuren van de regenboog te dragen. Wel is het belangrijk dat je niet te felle kleuren draagt. Deze zomer is namelijk toch net even anders dan voorgaande jaren. Wel wil je natuurlijk kunnen stralen op het strand. Daarom zijn er veel motieven waar je deze zomer uit kunt kiezen, maar ook losse kwasten zijn zoals benoemd weer helemaal terug. Vooral subtiele kleuren zoals licht paars en blauw worden veel verkocht op dit moment. Ook de bikinitops die je aan je nek vast maakt zijn weer helemaal in. Dit werkt vele malen praktischer als de schouder modellen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.